بررسی دادههای مرکز آمار نشان میدهد، خوراکیهای اساسی از قبیل برنج ایرانی(۶۹.۵ درصد)، گوشت گوسفند (۱۹.۹ درصد) و روغن مایع (۸۶.۸ درصد) افزایش قیمت را نسبت به مدت مشابه پارسال تجربه کردهاند. در این میان بیشترین افزایش قیمت را برخی میوهها از قبیل موز، سیب، پرتقال و لیمو ترش داشتهاند و پس از آن کره، […]
بررسی دادههای مرکز آمار نشان میدهد، خوراکیهای اساسی از قبیل برنج ایرانی(۶۹.۵ درصد)، گوشت گوسفند (۱۹.۹ درصد) و روغن مایع (۸۶.۸ درصد) افزایش قیمت را نسبت به مدت مشابه پارسال تجربه کردهاند. در این میان بیشترین افزایش قیمت را برخی میوهها از قبیل موز، سیب، پرتقال و لیمو ترش داشتهاند و پس از آن کره، برنج و روغن مایع بیشترین افزایش قیمت را داشتهاند. همچنین تخممرغ و مرغ کمترین افزایش قیمت را تجربه کردهاند.
به گزارش ایسنا، مرکز آمار اخیرا متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب کشور را اعلام کرد. بررسی داده های منتشر شده حاکی از است که برخی کالاهای خوراکی نسبت به اردیبهشت سال قبل افزایش قیمت داشته است.
به طور مثال برنج ایرانی و خارجی به ترتیب ۶۹.۵، ۳۵.۳ درصد، گوشت گوسفند ۱۹.۹ درصد، گوشت گاو و گوساله ۹.۶ درصد، روغن مایع و روغن نباتی جامد به ترتیب ۸۶.۸ و ۲۵.۲ درصد، مرغ ماشینی ۱۱.۸ درصد، تخم مرغ ماشینی ۲.۷ درصد و کره پاستوریزه (کره حیوانی) ۸۶.۸ درصد افزایش قیمت داشته است.
علاقهمندان برای دریافت جزئیات بیشتر میتوانند روی این لینک کلیک کنند.
انتهای پیام
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 411719 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.