مأموران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل با کمک دیگر دستگاههای اجرایی و نیروهای داوطلب مردمی، موفق شدند آتش در مرتع «ملارکوه» بخش لاریجان را خاموش کنند.
به گزارش امین نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران _ ساری؛ علی باقری جامخانه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران _ ساری با اعلام این خبر که از حدود ۱۰ صبح روز سه شنبه پانزدهم مهرماه چند نقطه از مرتع «ملارکوه» در بخش لاریجان طعمه حریق شد، گفت؛ بلافاصله پس از وصول گزارش حریق، مأموران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آمل به محل حریق اعزام و نسبت به کنترل و مهار آتش اقدام کردند.
وی افزود؛ باتوجه به صعب العبور بودن منطقه و پوشش علوفه و گون در سطح مرتع و وزش باد و درگیر بودن ۵ نقطه از مرتع با حریق، در نهایت حدوداً ساعت ۲۳ شب گذشته با تلاش مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی آمل و سرجنگلبانی لاریجان و همکاری عوامل بخشداری لاریجان، شهرداری رینه و گزنک، محیط زیست، هلال احمر و شوراها و دهیاران روستاهای منطقه و جوامع محلی، حریق بطور کامل خاموش شد.
باقری جامخانه ضمن بیان این مطلب که یک اکیپ از مأمورین اداره منابع طبیعی شهرستان آمل با هماهنگی اداره کل بمنظور پیشگیری و جلوگیری از شعله ور شدن آتش زیر خاکستر، در حال حاضر نیز در منطقه مستقر هستند، تصریح کرد؛ عامل حریق نیز انسانی گزارش شد که عمدی و یا سهوی بودن آن توسط کارشناسان در دست بررسی است.
منبع خبر «فائزه نصرتی» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 423334 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.