استاندار مازندران گفت: در پیک تابستان امسال ۴ نیروگاه مقیاس کوچک و یک نیروگاه ۱۸۰ مگاواتی جمعا به ظرفیت ۲۳۰ مگاوات وارد مدار می شود که عملیات اجرایی این نیروگاه ها در شهرهای آمل، بابل، نکا و بهشهر آغاز شده است.
به گزارش امین، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران در گفتگو با خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه ۳۰ نقطه جدید برای احداث نیروگاه تولید پراکنده برق در استان مازندران شناسایی شد، خاطرنشان کرد: در پیک تابستان امسال ۴ نیروگاه مقیاس کوچک و یک نیروگاه ۱۸۰ مگاواتی جمعا به ظرفیت ۲۳۰ مگاوات وارد مدار می شود که عملیات اجرایی این نیروگاه ها در شهرهای آمل، بابل، نکا و بهشهر آغاز شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: یک نیروگاه ۲۵ مگاواتی در بهشهر و ۸ مگاواتی در شهرک صنعتی امامزاده عبدالله آمل که ۴ مگاوات آن به اتمام رسیده است و تا یک ماه دیگر امکان انتقال آن به شبکه میسر می شود.
وی گفت: ۴ مگاوات دیگر در گتاب بابل در حال اجراست و همچنین ۲ مگاوات در ساری در حال احداث است و نیز دو نیروگاه مقیاس کوچک هر کدام به میزان ۹ مگاوات در جاده قدیم آمل که جمعا با احتساب نیروگاه جدید ۱۸۰ مگاواتی در نکا، ۲۳۰ مگاوات تولید برق در پیک تابستان امسال وارد مدار می شود که می تواند به کاهش ناترازیها کمک کند .
منبع خبر «فائزه نصرتی» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 406235 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.