مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، گفت: موضوع کتاب و کتابخوانی باید به یک سیره و سنت مبدل شود و لذا باید انگیزه و بستر ایجاد کنیم.
به گزارش امین نقل از ستاد خبری بزرگداشت روز ملی مازندران، احسان آهنگر در آیین اختتامیه دهمین دوره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در روستای کلاگرمحله قائمشهر اظهار کرد: شاکریم که در جامعهای زندگی میکنیم که مردمانش اهل کتاب هستند.
وی با اشاره به اینکه در هفته مازندران به سر میبریم، افزود: از مردم خوب روستای کلاگرمحله تشکر میکنم که تماماً پای فرهنگ خود ایستادهاند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: از تمام کسانی که در حوزه کتاب و کتابخوانی فعالیت میکنند، از کتابدار و کتابخوان گرفته تا مسئولان نیز قدردانی میکنم.
آهنگر ادامه داد: کتابخانههای روستایی نیازمند حمایت هستند تا اتفاقات خوبی را رقم بزنند.
وی بیان کرد: مایه مباهات است که در اختتامیه دهمین دوره روستاها و عشایر دوستدار کتاب کشور دو روستای استان مازندران در جمع برگزیدهها هستند.
آهنگر یادآور شد: جشنواره روستاهای دوستدار کتاب با هدف ارزیابی عملکرد روستاها و حمایت از طرحهای ابتکاری برگزار میشود.
✔️قائمشهر ۴ روستای دوستدار کتاب دارد
در ادامه فرماندار قائمشهر در آیین اختتامیه دهمین دوره روستاها و عشایر دوستدار کتاب در کلاگرمحله قائمشهر با خیر مقدم به مسئولان ملی و استانی، اظهار کرد: قائمشهر ۴ روستای دوستدار کتاب دارد.
جواد مولاییقرا افزود: کلاگرمحله چهارمین روستایی از شهرستان قائمشهر است که بهعنوان روستای دوستدار کتاب انتخاب شده است.
وی با اشاره به اینکه در دورههای قبلی، روستاهای قراخیل، خرماکلا و حاجیکلا بعنوان روستای دوستدار کتاب انتخاب شدند، ادامه داد: جای مباهات است که روستایی از شهرستان قائمشهر بهعنوان روستای دوستدار کتاب کشور انتخاب شده است.
فرماندار قائمشهر خاطرنشان کرد: هر جامعهای که بخواهد رشد پیدا کند باید فرهنگ مطالعه را گسترش دهد.
مولاییقرا ادامه داد: تمام اهتمام خود را به کار میبندیم تا کتابخانهای در شان مردم این روستا تاسیس کنیم.
وی بیان کرد: استان مازندران نه به خاطر طبیعت و دریایش بلکه بخاطر قهرمانان، پهلوانان، سرداران، مفاخر و علما، ستودنی است.
✔️روستاهای دوستدار کتاب حمایت میشوند
همچنین رئیس شورای اجتماعی وزارت کشور گفت: روستاهای دوستدار کتاب حمایت میشوند.
حجتالله غلامعلی افزود: در هر دوره حداقل یک روستای دوستدار کتاب از استان مازندران داشتیم و امسال هم مازندران ۲ روستای دوستدار کتاب دارد.
وی خاطرنشان کرد: بنا داریم از ۱۰ روستای برتری که امسال انتخاب شدند حمایت کنیم چراکه موجب ایجاد انگیزه در روستاهای اطراف میشود.
رئیس شورای اجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه موضوع مهم جریانسازی بین مردم است، گفت: جای خوشبختی است که فعالان فرهنگی همان مردم هستند و دستگاههای دولتی بعنوان تسهیلگر و حامی حضور دارند.
منبع خبر «فائزه نصرتی» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 373161 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.