پسرم کارتون جدیدی را تماشا می کرد. او محو تلویزیون شده و دوبله ی فوق العاده ی آن باعث می شد که من هم با او همراه شوم.
سعیده پیرایش
پسرم کارتون جدیدی را تماشا می کرد. او محو تلویزیون شده و دوبله ی فوق العاده ی آن باعث می شد که من هم با او همراه شوم.
داستان در مورد خانواده ای بود که به جای خدا نیاکان خود را می پرستیدند و آن نیاکان یک موهبت به آنها اهدا کرده بودند. در تمام طول داستان به این موضوع تاکید می شد. پسرم چندین بار حین دیدن فیلم به من گفت: ولی مامان اونها کار بدی می کنند. جد بزرگ که خدا نمی شود.
برایش توضیح دادم که این ها همه داستان است و واقعیت ندارد.
شب وقتی قران می خواندم به این فکر می کردم که در تمام قران به این موضوع اشاره شده که اغلب کفار به این اشاره می کنند که پیشینیان ما این را می گفتند و آن را نمی گفتند. آنها از پیشینیان خودشان اطاعت می کردند و به نوعی حرف آنها برایشان سند بود. و این کارتون در واقع همین فکر را ترویج می کند و من به عنوان یک مسلمان به فرزندم اجازه می دهم در معرض این تفکر قرار بگیرد. آن هم در صورتی که دارد القا می کند که پیشینیان قدرت اهدا کردند موهبت جادویی به آدم ها را دارد. آیا ممکن است فرزند من هم تحت تاثیر این فکر قرار بگیرد؟
خب چرا که نه؟ این افکار خیلی جالب هستند و با روشی خیلی هنری و جذاب تبلیغ می شوند.این که جادویی باشی، قدرتی داشته باشی که بتوانی از دیگران متمایز شوی و همه به خاطر این قدرت به تو احترام بگذارند و تو را دوست داشته باشند چیزی است که همه آرزویش را دارند.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 399235 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.