مدیرعامل آبفامازندران گفت: در هفته اول امسال، بیش از ۱۵۵۰۰ تست کلر و کدورت و بیش از ۳۵۰ نمونه گیری برای انالیز و تحلیل میکروبی آب از تاسیسات آبرسانی استان انجام شد.
به گزازش امین، بهزاد برارزاده در بازدید از فعالیت آزمایشگاه های آب و فاضلاب استان در ایام نوروز گفت: در سطح مازندران ۱۵ آزمایشگاه آب وجود دارد که به همراه آزمایشگاه مرکزی شرکت در ایام نوروز۱۴۰۴ مشغول ارایه خدمات کیفی آب هستند.
او با اشاره به اجرای برنامه نوروزی پایش آب شرب در سیستم های آب رسانی شهرها و روستاهای مازندران به ویژه در مراکز گردشگری مازندران تصریح کرد: طرح نظارت بر شاخصهای بهداشت آب شرب، با تمرکز بر مناطق گردشگری و شهرستانهای پرتردد تا ۱۵ فروردین در حال اجراست.
مدیرعامل آبفا مازندران به اهم اقدامات صورت گرفته در بخش آزمایشگاه طی این ایام اشاره کرد و افزود: افزایش آزمایشهای میدانی کلرسنجی و نمونهبرداری میکروبی، گندزدایی تانکرهای آبرسانی سیار، بازدید از سامانه های گندزدایی و نیز مخازن ذخیره و تاسیسات تصفیه خانه های آب، تشکیل گروههای کاری مجازی برای بررسی مشکلات اعلامشده، انجام نمونه برداری های مشترک با همکاران مراکز بهداشت محیط از جمله مهمترین فعالیتهای بخش کنترل کیفی آب شرب بوده است.
او ادامه داد: همکاری تمامی بخشها در اجرای این طرح، تضمینکننده کیفیت مطلوب آب شرب برای مسافران نوروزی خواهد بود.
منبع خبر «فائزه نصرتی» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 403254 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.