نارندرا مودی در نشست بی ۲۰، در دهلی نو گفت: ما در حال تجربه این چالش برای مواد حیاتی، خاکهای کمیاب و موارد دیگر هستیم. مواد معدنی در برخی سرزمینها فراوان هستند و در برخی دیگر اصلا وجود ندارند اما همه بشریت به آنها نیاز دارد.
نخستوزیر هند افزود:کشورهایی که مواد معدنی حیاتی دارند اگر محافظت از داشته خود را یک مسئولیت جهانی در نظر نگیرند، مدل جدیدی از استعمار را ترویج خواهد کرد، این هشدار من است.این اظهارات در حالی بیان میشوند که وجود داشتن منابع کافی از مواد معدنی حیاتی برای تبدیل به انرژی سازگارتر با محیطزیست در میان چالشهایی مانند تنوع نابرابر منابع در گسترههای جغرافیایی، تضمین نشده است.چین که در سال ۲۰۲۲، ۷۰ درصد از تولیدات معدنی کمیاب جهان را به خود اختصاص داده است و حداقل ۸۵ درصد از ظرفیت پردازش جهانی را در دست دارد، امسال محدودیتهایی برای صادرات گالیوم و ژرمانیوم برای استفاده در تراشههای رایانهای و سایر اجزای آن اعمال کرد، اقدامی که به طور گسترده به عنوان تلافی برای محدود کردن فروش فناوری به چین توسط ایالات متحده تلقی میشود و نگرانیهایی را در مورد محدودیتهای بیشتر برانگیخته است.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 199400 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.