در راستای همکاریهای فیمابین تعمیرات، نگهداری و توسعه سیستم های DCS و اسکادا، نشست مشترک شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان با شرکت های آذرخش و تانش، برگزار شد.
به گزارش امین، دکتر موسوی تاکامی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان در این نشست با بیان اینکه توسعه روزافزون شبکه های تحت اتوماسیون و گرایش به سمت هوشمندسازی و هوش مصنوعی نیاز به ایجاد زیرساخت و دستیابی به دانش فنی دارد، افزود:با هدف ارتقاء ۲۳ پست انتقال و فوق توزیع شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان دارای سیستم های اسکادا و DCS و تعمیرات و نگهداری سیستم های قدیمی تحت پروتکل LON ABB و SICAM PAS زیمنس و همچنین بروزرسانی و تامین سیستم های کانورتر پروتکل ها، نیاز به تحلیل این سیستم ها و شناخت کافی ار این سامانه ها است. لذا در این راستا شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان علاقمند به استفاده از سیستم های اتوماسیون بومی و ساخت داخل می باشد.
وی ادامه داد: به جهت مدیریت بار فیدرهای فشار متوسط و اعمال مانور گروهی فیدرها، لازم است تا ۱۰۰۰ فیدر فشارمتوسط پست های فوق توزیع شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان با استفاده از یک سیستم اسکادای با پشتیبانی پروتکل DLMS/COSEM امکان ارسال فرمان به کنتورهای هوشمند این فیدرها ها فراهم گردد تا از قطع و وصل دستی در پست ها پیشگیری شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان، گفت: این شرکت پس از استفاده از داده های کنتورهای هوشمند فیدرهای پست های فوق توزیع و طراحی سیستم پایش و سنجش اسکادا ، در نظر دارد تا با نصب پایانه های ارزان از راه دور، امکان فرمان پذیری پست های فوق توزیع را ایحاد نموده و با همین سیستم ها، داده ها و اطلاعات رله های پست ها را نیز دریافت دارد.
موسوی تاکامی افزود: هدف ما استفاده از یک سیستم اسکادا با استقرار در RDC و استفاده از بستر CLOUD برای ارائه وب سرویس در تمام پست های فوق توزیع است تا ضمن کاهش هزینه ها، امنیت کامل شبکه تحت بستر مخابراتی فیبر صنعت یا VPNفراهم گردد.
وی گفت: ما از ظرفیت شرکت های بومی و غیر بومی برای نعمیرات، نگهداری، توسعه شبکه هوشمند و بهره گیری از هوش مصنوعی و داده کاوی استفاده خواهیم کرد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان گفت: اولین پست دیجیتال صنعت برق کشور، نا پایان سال آتی در گتاب بابل نصب، تست و راه اندازی می شود.
در این نشست شرکت آذرخش نسبت به ارائه سیستم تولیدی آن شرکت با برند ASAS و قابلیت های آن پرداخت.
منبع خبر «فائزه نصرتی» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 399858 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.