روزنامه نیویورک پست به نقل از مطالب ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت های تسلا و ایکس و چهره جنجالی دولت ترامپ خبر از کشف بزرگترین کلاهبرداری تاریخ داد و نوشت که بیش از ۲۰ میلیون نفر از افراد ۱۰۰ ساله به بالا در میان دریافت کنندگان مستمری سازمان تامین اجتماعی آمریکا قرار دارند.
روزنامه نیویورک پست به نقل از مطالب ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت های تسلا و ایکس و چهره جنجالی دولت ترامپ خبر از کشف بزرگترین کلاهبرداری تاریخ داد و نوشت که بیش از ۲۰ میلیون نفر از افراد ۱۰۰ ساله به بالا در میان دریافت کنندگان مستمری سازمان تامین اجتماعی آمریکا قرار دارند.
به نوشته نیویورک پست، بمب خبری ماسک مدت هاست که توسط حسابرسان سازمان تامین اجتماعی فاش شده است. بر اساس نتایج ممیزی ای که ژوئیه ۲۰۲۳ منتشر شد، ۱۸ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از افراد در قید حیات ۱۰۰ ساله یا بالاتر در آمار دریافت کنندگان مستمری قرار داشتند.
بر اساس آمار اداره سرشماری، تنها ۸۶ هزار نفر از ساکنان آمریکا بیش از ۱۰۰ سال سن دارند.ممیزی مارس ۲۰۱۵ بازرسی کل آمریکا نیز نشان داد که با وجود آنکه تنها ۳۵ نفر از ساکنان کره زمین بیش از ۱۱۲ سال سن داشتند، شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از دارندگان شماره تامین اجتماعی آمریکا بیش از ۱۱۲ سال سن داشته و اطلاعاتی از زمان فوتشان ثبت نشده بود. بر اساس یافته های دو ممیزی اخیر،تقریباً هیچکدام از مستمری بگیران مذکور چک های تأمین اجتماعی را نقد نکرده اند.
حدود ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار فردی که در ممیزی سال ۲۰۲۳ کشف شدند، به مدت ۵۰ سال درآمدی را گزارش نکرده و مستمری ای نیز دریافت نکرده بودند که این بدان معناست که احتمالاً فوت کرده اند.
با این حال، ممیزی ها نشان می دهد که حدود ۵۳۱ میلیون شماره تأمین اجتماعی در گردش است و ممکن است هزاران شماره برای جرائم جعل و سرقت هویت به کار رفته باشد.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 398296 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.