به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (خبرگزاری امین به نقل از ایپنا )،دومین دوره رقابتهای لیگ برتر تکواندو بانوان جام «ایراندخت» یادواره شهیده «فاطمه اسدی» شهید شاخص ورزش کشور، به مدت ۵ هفته و با حضور ۱۱۱ تکواندوکار در قالب بازیکن آزاد و ۱۵ تیم از جمله دیار، هیأت تکواندو نجفآباد، ماهور پلاستیک، فرمانیه، درفام، اوج، […]
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (خبرگزاری امین به نقل از ایپنا )،دومین دوره رقابتهای لیگ برتر تکواندو بانوان جام «ایراندخت» یادواره شهیده «فاطمه اسدی» شهید شاخص ورزش کشور، به مدت ۵ هفته و با حضور ۱۱۱ تکواندوکار در قالب بازیکن آزاد و ۱۵ تیم از جمله دیار، هیأت تکواندو نجفآباد، ماهور پلاستیک، فرمانیه، درفام، اوج، آکادمی آترا، پایگاه سلامتی رها، آکادمی سالار، پارس جنوبی، مهستان البرز، هلدینگ ایرانیان، بیمه تجارت نو و آکادمی شمس برگزار شد و در نهایت عصر امروز (جمعه) با قهرمانی تیم هلدینگ ایرانیان به پایان رسید.
شاگردان مهروز ساعی در تیم «هلدینگ ایرانیان» با کسب ۸۳۲ امتیاز بالاتر از سایر رقبا روی سکوی نخست ایستادند و جام قهرمانی را بالای سر بردند. «بیمه تجارتنو» با هدایت مینا فردی موفق به کسب ۶۴۱ امتیاز و عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کرد. پارس جنوبی نیز با ۵۳۹ امتیاز عنوان سوم را کسب کرد. تیمهای ماهور پلاستیک با ۳۵۵ امتیاز و پایگاه سلامتی رها با ۲۵۸ امتیاز نیز عناوین بعدی را به خود اختصاص دادند.
همچنین مهلا مؤمنزاده از هلدینگ ایرانیان به عنوان بهترین تکواندوکار، مهروز ساعی سرمربی این تیم به عنوان بهترین مربی، فاطمه فکور کودهی از ماهور پلاستیک به عنوان بهترین سرپرست و تیم دیار نیز به عنوان منتخب اخلاق لیگ برتر در سال ۱۴۰۳ انتخاب و معرفی شدند.
نرگس فرخینژاد از کرمان، سارا شجیع از آذربایجان شرقی و راضیه خدابندهلو از همدان هم بهترین داوران این دوره از رقابتها معرفی شدند.
مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با حضور پروین کرملو مدیرکل دفتر نظارت و هماهنگی امور بانوان وزارت ورزش، مریم عربی پیشکسوت تکواندو بانوان و سرناظر مسابقات و شهبازنژاد دبیر سازمان لیگ برگزار و تیمها و نفرات برتر جوایز خود را دریافت کردند.
نتایج روز دوم از هفته پایانی این رقابتها به این شرح است:
در وزن منهای ۴۹ کیلوگرم که ۲۷ تکواندوکار حضور داشتند که در نهایت مریم ملکوتیخواه از هلدینگ ایرانیان موفق به کسب مدال طلا شد. سوگل شیری از بیمه تجارتنو در جای دوم ایستاد و نقره گرفت. بیتا ایمانی و مریم رضازاده از «آکادمی آترا» به مدال برنز مشترک دست پیدا کردند.
در میان ۳۲ تکواندوکار حاضر در وزن منهای ۵۷ کیلوگرم این زهرا وطندوست بود که مدال طلا را برای خود و بیمه تجارتنو به دست آورد. نگین ناصریپور از پارس جنوبی نقره گرفت. ریحانه امام دادی از ماهور پلاستیک و هستی خادمیراد (بازیکن آزاد) هم به برنز دست یافتند.
در وزن منهای ۶۷ کیلوگرم، ۲۶ تکواندوکار به رقابت پرداختند که در پایان ساغر مرادی و یلدا ولینژاد هر دو از هلدینگ ایرانیان به دیدار نهایی راه پیدا کردند که مرادی طلا گرفت. ولینژاد به نشان نقره دست یافت و مدال برنز مشترک هم به فرشته فتحی و پونه جعفر صالحی هر دو از بیمه تجارت نو تعلق گرفت.
در وزن به اضافه ۷۳ کیلوگرم نیز ۲۷ تکواندوکار به دیدار هم رفتند که در پایان سارا صوفی از پارس جنوبی طلا گرفت. زینب اسماعیلی از هلدینگ ایرانیان به نشان نقره دست پیدا کرد و مهسا سادات حسینی از ماهور پلاستیک و زینب اسدی از پایگاه سلامتی رها نیز به نشان برنز مشترک رسیدند.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 398772 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.