به نقل از بلومبرگ، ورود محموله های نفت خام از ایران به استان شاندونگ، محل استقرار یک چهارم ظرفیت پالایشی چین، در ماه جاری شدیدا افزایش یافته است و به گفته تجار و تحلیلگران، این امر سبب ازدحام در بنادر و پر شدن مخازن ذخیره سازی شده است. کوین رایت، تحلیلگر مستقر در سنگاپور گفت […]
به نقل از بلومبرگ، ورود محموله های نفت خام از ایران به استان شاندونگ، محل استقرار یک چهارم ظرفیت پالایشی چین، در ماه جاری شدیدا افزایش یافته است و به گفته تجار و تحلیلگران، این امر سبب ازدحام در بنادر و پر شدن مخازن ذخیره سازی شده است.
کوین رایت، تحلیلگر مستقر در سنگاپور گفت واردات نفت خام ایران توسط چین در ماه مارس به ۸۵۶۰۰۰ بشکه در روز می رسد که بیشترین میزان در دو سال گذشته و ۱۲۹ درصد بیشتر از ماه پیش است. ارقام اعلام شده توسط او شامل محموله های نفتی که به منظور مخفی ماندن منشاء آن ها، در خاور میانه یا در آبهای سنگاپور، مالزی و اندونزی به صورت کشتی به کشتی مبادله می شوند نیز می شود.
بیشتر پالایشگاه ها و بازرگانان از ترس عواقبی مانند قطع دسترسی به سیستم بانکی آمریکا و توقیف محموله توسط ایالات متحده، تمایلی به خرید نفت خام ایران ندارند و تهران که در تلاش است تا درآمد صادرات خود را افزایش دهد و اقتصادش را که تحت تأثیر این تحریم هاست تقویت کند، از بازاریابی تهاجمی استفاده کرده است.
به گزارش کپلر، زمان انتظار برای تانکرهایی که قصد بارگیری در شاندونگ را دارند هفته گذشته ۱۲ روز تخمین زده شد، در حالی که هفته پیش از آن، زمان انتظار ۸ روز بود. داده های SCI99 نشان می دهد سطح موجودی نفت در بنادر استان شاندونگ در ماه گذشته به بالاترین سطح یک ساله رسیده است.
محموله های نفتی ایران به دلیل تحریم هایی که بیشتر خریداران در سراسر جهان را وادار کرده است خرید از ایران را به زمان دیگری موکول کنند، از تخفیف زیادی برخوردار می شود. به گفته معامله گران، قیمت نفت ایران در چین معمولاً بین ۳ تا ۵ دلار در هر بشکه زیر معیار نفت خام برنت است و این تفاوت قیمت باعث می شود شرکت های محلی با توجه به افزایش قیمت های جهانی به سرعت اقدام به خرید و ذخیره سازی نفت ایران کنند.
تنش بین واشنگتن و تهران از زمانی آغاز شده است که دونالد ترامپ، ایالات متحده را از توافق هسته ای با ایران در اواسط سال ۲۰۱۸ بیرون کشید و تحریم ها را تشدید کرد و در پی آن صادرات نفت ایران که حدود ۲.۵ میلیون بشکه در روز بود به شدت کاهش یافت. هنوز هم ایران تقریباً ۲ میلیون بشکه در روز نفت تولید می کند، اما بیشتر آن در داخل کشور استفاده می شود.
تنش ها از زمان به قدرت رسیدن بایدن در ژانویه همچنان بالا است. با این حال، حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، این هفته گفت اگر ایالات متحده به صورت کامل یا جزئی به تعهداتش در توافق هسته ای بازگردد، ایران نیز آماده است تا همین کار را انجام دهد. دولت روحانی بارها اعلام کرده است آمریکا باید قبل از آنکه طرفین مذاکره را آغاز کنند، تحریم ها را لغو کند.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 57426 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.