رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان کفش آذربایجان شرقی گفت: چاره راه را فقط در صادرات می دانیم و در این راستا نیز فعالیت هایی انجام داده ایم؛ رکود اگر چه جهانی است و تنها کشور ما نیست اما راهکار هایی برای برون رفت وجود دارد، راهکار ما برای برون رفت از این وضعیت صادرات است اما نه با پروتکلی که دولت ما برای صادرات اتخاذ کرده است.
“علیرضاجباریان فام” به وضعیت نامطلوب صنعت کفش اشاره کرد و گفت: قیمت تمام لوازم ساخت کفش نسبت به سال گذشته افزایش چند برابری داشته است، مثلا آستر بزی نسبت به سال گذشته ۳۰۰ درصد افزایش قیمت داشته، چرم رویه و تمامی وسایل دیگر افزایش قیمت دارند، علاوه بر آن دستمزد کارگران با این که ۲۰ درست افزایش داشته اما ما ۵۰ درصد افزایش داده ایم و در برخی موارد ۱۰۰ درصد اما باز امکان معیشت با این مبالغ وجود ندارد از سوی دیگر نیز دولت مالیات را با جدیت می طلبد!
جباریان ادامه داد: وضعیت پولی مناسبی نداریم، اگر دولت نتواند تسهیلات بانکی به کارگاهها ارائه کند قطعا این کارگاه ها تعطیل خواهند شد.
رئیس اتحادیه کفاشان تبریز گفت: چاره راه را فقط در صادرات می دانیم و در این راستا نیز فعالیت هایی انجام داده ایم؛ رکود اگر چه جهانی است و تنها کشور ما نیست اما راهکار هایی برای برون رفت وجود دارد، راهکار ما برای برون رفت از این وضعیت صادرات است اما نه با پروتکلی که دولت ما برای صادرات اتخاذ کرده است.
وی در ادامه به آمار واحد های تولیدی و فروش کفش در سطح تبریز پرداخت و گفت: ۹۵ درصد واحد های تولیدی در تبریز بعنوان واحد های کوچک، دو هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی، یک هزار و ۲۰۰ واحد فروش و چهار هزار و ۲۰۰ مورد پروانه دارند که هزار مورد دیگر نیز بدون پروانه فعالیت می کنند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان کفش آذربایجان شرقی اضافه کرد: با احتساب کارگران ۶۰ هزار نفر در صنعت کفش تبریز بصورت مستقیم فعالیت می کنند، مصرف سالانه در سه سال گذشته سه جفت بوده که اکنون به زیر سه درصد رسیده است. اگر این وضعیت تداوم داشته باشد کفش های چرمی به کفش های پلاستیکی تبدیل شده و از طرح های مصنوعی چرم استفاده خواهد شد. در حوزه صنعت کفش دست دوز متاسفانه مشکل اصلی ما این است که تدیگر نیروی کار جدیدی وجود ندارد چون سود آنچنانی نداشته و باعث میشود که صنعت کفش دست دوز از بین برود. محمدرضا اخگرگداز
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 196186 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.