به گزارش افرا ورزش، مسابقات تکواندو نوجوانان دختر آسیا امروز با قهرمانی تیم ملی ایران و انتخاب سرمربی و ملی پوش ایران بعنوان چهره های برتر به پایان رسید. مسابقات قهرمانی آسیا عصر امروز دوشنبه ۱۳ شهریور، پس از سه روز رقابت ۲۸۵ تکواندوکار از ۲۶ کشور در سالن «نوفل نوهاد» شهر بیروت با قهرمانی […]
به گزارش افرا ورزش، مسابقات تکواندو نوجوانان دختر آسیا امروز با قهرمانی تیم ملی ایران و انتخاب سرمربی و ملی پوش ایران بعنوان چهره های برتر به پایان رسید.
مسابقات قهرمانی آسیا عصر امروز دوشنبه ۱۳ شهریور، پس از سه روز رقابت ۲۸۵ تکواندوکار از ۲۶ کشور در سالن «نوفل نوهاد» شهر بیروت با قهرمانی تیم ملی نوجوانان دختر ایران پایان یافت.
تیم ملی ۱۰ نفره دختران ایران در این دوره از مسابقات تاریخسازی کرد و از نخستین روز مسابقات آسیایی طوفانی شروع کردند و با کسب ۹ مدال، شش مدال طلا، دو نقره و یک برنز عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد. تایلند نایبقهرمان شد و کره جنوبی روی سکوی سوم ایستاد.
برای تیم ملی تکواندو دختران ایران ساغر مرادی، آیناز نصیری، سوگند شیری، فرشته فتحی، غزال هوشمند و نیوشا شادلو ۶ مدال طلا، مطهره فتحی و روژان گودرزی دو مدال نقره و پرنیان نوری یک مدال برنز کسب کردند.
همچنین فاطمه صفرپور عنوان بهترین مربی قاره کهن را کسب کرد و آیناز نصیری هم به عنوان فنیترین دختر تکواندوکار آسیا انتخاب و معرفی شد.
لینک کوتاه : https://iwsports.ir/?p=93379
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 202231 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.