به نظر میرسد سفر تعدادی از مدیران استانی به دبی به بهانه شرکت در نمایشگاه گلفود بیش از آنکه دستاوردی اقتصادی و تجاری به آذربایجانشرقی داشته باشد فقط هزینه بر دوش دستگاههای اجرایی انداخته است.
سیاُمین دوره نمایشگاه گلفود ۲۰۲۵ با حضور بیش از ۵۵۰۰ شرکت از ۱۳۰ کشور جهان از ۲۹ بهمن تا ۳ اسفند امسال در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار شد. نمایشگاه گلفود بزرگترین نمایشگاه صنعت غذا و آشامیدنی جهان به شمار میآید که امسال سیاُمین دورهی آن در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار شد.
اتاق بازرگانی تبریز به نمایندگی از آذربایجانشرقی هینتی ۴۰ نفره متشکل از اعضای اتاقهای بازرگانی تبریز و ارومیه به منظور آشنایی با آخرین پیشرفتهای صنایع غذایی و آشامیدنی، به نمایشگاه گلفود ۲۰۲۵ دبی اعزام کرد.
در این هیئت فعالان اقتصادی در زمینههای مختلف صنایع غذایی از جمله شیرینی و شکلات، کیک و کلوچه، خشکبار، خرما، تخم مرغ و پودر تخم مرغ، مواد پروتئینی، لبنیات، عسل، آرد، رب گوجه فرنگی، کنسرو، محصولات آماده غذایی، و نوشیدنیها حضور داشتند.
اینکه شرکتهای آذربایجانشرقی در کنار شرکتهای بزرگ صنعت غذا و آشامیدنی جهان، حضور فعالی در نمایشگاه گلفود دبی داشتند بسیار ارزشمند و مایه فخر مردم استان است. به هر حال این منطقه به خصوص تبریز از دیرباز به عنوان قطب اقتصادی و صنعتی کشور شناخته میشود و ضروری است که محصولات تولیدی استان که از نظر کیفیت، تنوع و بسته بندی قابل رقابت با شرکتهای بین المللی هستند در نمایشگاههای اینچنینی حضور فعال و مستمری داشته باشند.
بازاریابی و معرفی محصولات تولیدی به بازدیدکنندگان و تجار خارجی از مهمترین اهداف حضور شرکتهای وطنی در نمایشگاههای بین المللی خارج از کشور است. اما آنچه که در این نمایشگاه به چشم زد و قابل تامل میباشد، حضور جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان در نمایشگاه گلفود دبی بود.
چه لزومی به حضور این مدیران بود که هدایت سازمان مربوطه خودشان را برای چند روز رها کرده و به دبی رفته اند. اگر حضورشان در این نمایشگاه منشا خیر بوده و دستاوردی برای توسعه اقتصادی و تجاری آذربایجانشرقی داشته است، لطفا برای افکار عمومی بیان کنند.
در این اوضاع وانفسای اقتصادی که دولت با کمبود منابع مالی روبروست و مردم با مشکلات معیشتی ناشی از افزایش پی در پی قیمتها دست و پنجه نرم میکنند حضور چند نفر از مدیران دستگاههای اجرایی استان چه توجیهی میتواند داشته باشد. سفر این مدیران به دبی آیا با هماهنگی و اطلاع استاندار آذربایجانشرقی صورت گرفته یا خیر. و اینکه هزینههای سفر چند روزه آقایان به نمایشگاه گلفود از قبیل بلیط هواپیما، اقامت هتل، ایاب و ذهاب و هزینههای دیگر از چه منابعی تامین شده است؟
واقعیت این است که دولتمردان همیشه مردم را به صرفه جویی اقتصادی و پرهیز از تجملات در زندگی توصیه میکنند اما خودشان گر به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند. این مدیران و سازمان متبوعشان برای ماموریتهای به اصطلاح کاری شان و برنامههای دهان پرکن، جلسات بی خاصیت و همایشهای آبکی که خروجی شان در حد صفر است هزینههای بسیار میکنند اما نوبت که به مردم میرسد نسخه ریاضت اقتصادی تجویز میکنند.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 399600 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.