به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، علی آقامحمدی، شامگاه امروز در نشستی با استاندار آذربایجانشرقی و جمعی از فعالان اقتصادی استان بر ضرورت هماهنگی و انسجام در اجرای سیاستهای اقتصادی و با اشاره به چالشهای موجود در تخصیص منابع تأکید کرد. وی اظهار کرد: اقدامات اقتصادی باید در یک زنجیره منسجم انجام شود […]
به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، علی آقامحمدی، شامگاه امروز در نشستی با استاندار آذربایجانشرقی و جمعی از فعالان اقتصادی استان بر ضرورت هماهنگی و انسجام در اجرای سیاستهای اقتصادی و با اشاره به چالشهای موجود در تخصیص منابع تأکید کرد.
وی اظهار کرد: اقدامات اقتصادی باید در یک زنجیره منسجم انجام شود تا از هدررفت سرمایه جلوگیری شود، چراکه عدم هماهنگی بین بخشهای مختلف، مانند اعطای وام مسکن بدون تأمین زیرساختهای لازم، منجر به ناکارآمدی سرمایهگذاریها خواهد شد.
طرحی برای توسعه مناطق کمتر برخوردار
رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، گفت: مطالعه کردیم ۲ هزار و ۲۰ محله در کل ایران کمتر برخوردار با جمعیتی بالغ بر ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر یعنی یک سوم جمعیت شهری داریم و در سطح روستا نیز از بین ۳۹ هزار و ۵۰۰ روستای سطح کشور ۱۳ هزار و ۹۰۰ روستای کمتر برخوردار با ۶ میلیون و ۳۰۰ جمعیت داریم که یک سوم جمعیت روستایی کشور جمعا ۲۶ میلیون نفر میشود.
وی افزود: پس جمعیت هدف ما در طرح ۲۰۲۰ میشود ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر که این ۱۳ هزار و ۹۰۰ روستا را منظومه کردیم و روستاهای نزدیک بههم را یک منظومه حساب کردیم که میشود ۴۰۴۰ منظومه (۱۳ هزار و ۹۰۰ روستا) که ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر ساکن دارند و ۴۰۴۰ منظومه توسعهای طراحی شده است تا مسائل اقتصادی و اجتماعی بهصورت جامع بررسی و برطرف شوند.
تحول در آموزش، اشتغال و بهرهوری
آقامحمدی یادآور شد: پول ورم کرده مثل چاقی مفرط است که در نگهداری ارزش آن افت میکند اما در چرخه اقتصادی موجبات رشد میشود و باید این ساختار و روال تغییر قاعدههای ذهنی تغییر یابد.
وی گفت: اجرای این طرح را دو گروه سنی را هدف قرار میدهد که اولین گروه سنی بالای ۳۵ سال هستند که با رویکرد توانمندسازی در حوزههای مسکن، اشتغال، سلامت و آموزش و… را در نظر داریم؛ گروه سنی زیر ۳۵ سال نیز با رویکرد تحول درصدد ایجاد تغییر بنیادین در آموزش و اشتغال، از جمله برنامهریزی در حوزه دیجیتال مثلا برای آموزش هوش مصنوعی از سنین کودکی، که میتواند آینده درآمدی نسل جدید را متحول کند را در نظر داریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تأکید کرد که مدرکگرایی سنتی دیگر پاسخگوی نیازهای اشتغال پایدار نیست، بر لزوم استفاده از سرمایههای راکد در چرخه تولید تأکید کرد و گفت که نقدینگیهای انباشته، بهجای هدایت به بازارهای غیرمولد، باید در بخشهای تولیدی سرمایهگذاری شوند.
همچنین، وی اقتصاد دیجیتال را یکی از راهکارهای مهم برای رشد استانها دانست و از مناطق آزاد خواست بهجای مدلهای سنتی، در مسیر توسعه فناوری و نوآوری حرکت کنند.
نقش تغییر نگرش مدیران و بهرهوری در پیشرفت کشور
اقامحمدی همچنین به اهمیت تغییر ذهنیت مدیران و تصمیمگیران کشور اشاره کرد و گفت که تحول اقتصادی، نیازمند اصلاح رویکردها در سطح مدیریتی است؛ همچنین از دیگر پیشنهادات مطرحشده در این جلسه، ایجاد بانک زمان برای بهینهسازی فرآیندهای اجرایی و کاهش اتلاف زمان بود. چراکه به اعتقاد آقامحمدی مدیریت زمان اتلاف شده برای افزایش بهرهوری در کنار نشاط افزایی و ترغیب به انجام کار تیمی باید مد نظر قرار گیرد.
تأمین مالی زنجیرهای و توسعه پایدار
وی خطاب به استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار خداآفرین از اجرای طرحهای توسعهای ستاد ۴۰۴۰ در شهرستان خداآفرین به صورت پایلوت خبر داد و گفت: بازنگری اجرایی سریعا با کمک بنیاد مستضعفان و جهادسازندگی انجام شود؛ جهت موفقیت طرح باما بانک را روزهای آتی راهاندازی خواهیم کرد تا اعتبار حاصل از چرخش اعتبارات را در اختیار طرحها به مدت معین و کار معین خواهیم داد تا به صورت زنجیرهای تخصیص اعتبار یابد تا این پول در درون آن فرآیند بچرخد و نیاز به پول در پروسه ها تا یک سوم کاهش یابد و در کنار آن باماتل را نیز راهاندازی خواهیم کرد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=98434
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 397572 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.