معاون حفاظت و بهرهبرداری آب منطقهای لرستان از جاری شدن آب در بزرگترین رودخانه لرستان خبر داد و گفت: حیات دوباره به کشکان بازگشت.
احمد گودرزی در گفتوگویی در خرمآباد اظهار داشت: طبق گزارش سازمان هواشناسی تا ۲۵ دیماه امسال ۱۷۴ میلیمتر بارندگی در لرستان داشتهایم که این رقم نسبت به سال گذشته سه درصد و نسبت به بازه زمانی بلندمدت ۱۹ درصد کاهش داشته است.
وی با تأکید به اینکه بارشهای فصل پاییز و دیماه امسال تأثیر چندانی روی منابع آبی لرستان نداشته است، افزود: کمتر از ۱۰ میلیون مترمکعب به حجم آب مخزن سدهای این استان افزوده شده است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری آب منطقهای لرستان با اشاره به اینکه نمیتوان اثر بارش برف را در سدهای مناطق سردسیر این استان تا هنگام ذوبشدن برآورد کرد، عنوان کرد: در وضعیت منابع آب زیرزمینی نیز شاهد تغییر چندانی نیستیم.
وی با بیان اینکه امیدوار به بارشها در بازه زمانی اکنون به بعد و بهویژه فصل بهار هستیم، بیان کرد: بارندگی این فصول بهطور معمول اثرات خوبی بر منابع آب سطحی و زیرزمینی دارد.
گودرزی بارندگی فصل بهار لرستان را در سال گذشته بسیار اندک دانست و گفت: این وضعیت به شدت خشکسالی دامن زد و باعث افت منابع آبی شده است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری آب منطقهای لرستان سالهای ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ را جزو سالهای بسیار خشک در این استان برشمرد و تأکید کرد: خشکسالی همچنان تداوم دارد.
گودرزی با اشاره به وضعیت آبدهی کشکان اظهار داشت: این رودخانه بزرگترین رودخانه لرستان است که در تابستان امسال بهطور کامل خشک شد و هماکنون دارای آبدهی بوده که البته این میزان نیز بهدلیل عدم برداشت از آب کشکان است.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 117732 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.