تسای اینگ ون رئیس جمهوری تایوان روز سه شنبه در نامه ای به پاپ فرانسیس نوشت جنگ بین این شبه جزیره و چین یک گزینه نیست و تنها با احترام به اصرار مردم تایوان بر حاکمیت و آزادی می توان روابط سالم با پکن برقرار کرد.
به گزارش از رویترز، در این نامه که در پاسخ به پیام روز جهانی صلح پاپ در اول ژانویه (۱۱ دی ماه سال جاری) ارسال شد، تسای گفت که جنگ در اوکراین باعث شده است که جهان ارزش صلح را قدر بداند و حفظ امنیت منطقه به یک اجماع مهم تبدیل شده است.
تسای خاطرنشان کرد: «در سخنرانی روز ملی خود در سال گذشته، مجدداً تأکید کردم که صلح و ثبات در تنگه تایوان پایه و اساس توسعه روابط بین تنگه ای است و رویارویی مسلحانه مطلقاً یک گزینه نیست.»
وی با اشاره به سخنرانی خود در اکتبر (اردیبهشت-خرداد) سال گذشته گفت: «تنها با احترام به تعهد مردم تایوان به حاکمیت، دموکراسی و آزادی میتوان پایهای برای از سرگیری تعامل سازنده در سراسر تنگه تایوان ایجاد کرد.»چین و تایوان از سال ۱۹۴۹ به دلیل جنگ داخلی با دولت های جداگانه اداره می شوند اما چین همواره این جزیره را بخشی از خاک خود می داند.از زمان سفر نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در ماه اوت سال جاری به این جزیره، چین فشار نظامی بر تایوان را افزایش داده است
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 117915 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.