به گزارش آناج، واقف بهروزی در نشست خبری با اصحاب در تشریح عملکرد این اداره اظهار داشت: به عنوان نهاد تابع وزارت امور اقتصادی برخی وظایف مستقیما برعهده ماست و برخی وظایف به طور غیر مستقیم برعهده ماست. به طور مثال در حوزه مالیاتی، گمرک، بانکداری و… وظایف ما به صورت غیرمستقیم میباشد. وی ادامه […]
به گزارش آناج، واقف بهروزی در نشست خبری با اصحاب در تشریح عملکرد این اداره اظهار داشت: به عنوان نهاد تابع وزارت امور اقتصادی برخی وظایف مستقیما برعهده ماست و برخی وظایف به طور غیر مستقیم برعهده ماست. به طور مثال در حوزه مالیاتی، گمرک، بانکداری و… وظایف ما به صورت غیرمستقیم میباشد.
وی ادامه داد: در حوزه اقتصادی درگاه ملی مجوزهای کسب و کار در کشور رخ داد که جز اقدامات تحولی و انقلابی است که بروکراسی و زمینه فساد را کاهش میدهد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی با بیان اینکه از تیرماه سال گذشته در استان ۴۹ هزار ۷۹۱ درخواست در این سامانه ثبت شده است، گفت: از این تعداد ۲۱ هزار و ۶۸۵ مجوز صادر شده و ۱۸ هزار و ۴۰۰ عدم صدور مجوز داشتهایم که اگر مجوزی بدون دلیل رد شود، حتما با آن برخورد میکنیم. همچنین سه هزار و ۸۲ مجوز انصراف دادهاند.
وی ادامه داد: طبق اعلام وزارت اقتصاد و دارایی مطالبه شرط، مدرک یا هزینه بیشتر از درج شده در سایت، مطالبه مجوز کاغذی، فراخواندن متقاضی برای تحویل حضور مدارک، صادر نکردن مجوز به دلیل اشباع بازار یا رد بدون اعلام دلیل، درخواست استعلام از سایر ارگانها و ثبتنام از خارج از سامانه جرم محسوب میشود و متقاضی میتواند شکایت ثبت کند.
بهروزی با اشاره به تشکیل صندوق بیمه حوادث طبیعی توضیح داد: با توجه به حادثه خیز بودن آذربایجانشرقی افراد آسیب دیده از سیل، زلزله و… تا سقف ۳۱ میلیون تومان اعتبار از این صندوق دریافت میکنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی در خصوص سرمایه گذاری خارجی ابراز داشت: قبل از سال ۱۴۰۱ سرمایه گذاری خارجی در حوزه مصوب ۱۰۴ میلیون دلار است که ۱۲ میلیون دلار ثبت شده میباشد که برای ۷ طرح بوده است. در سال ۱۴۰۱ ده طرح سرمایه گذاری خارجی مصوب داشتیم که ۱۵۵ میلیون دلار برای این طرحها جذب شده که رتبه سوم کشوری را داشتیم و ۲۷ میلیون دلار برای این پروژهها ثبت شده است.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ با توجه به مجوز دولت که سرمایهگذاری میتواند به سمت شمش طلا و فلزات گرانبها برود، به عنوان اولین استان ۳۴۶ کیلوگرم به عنوان شمش طلا برای سرمایه گذاری وارد کشور شده است. از دو استان دیگر سرمایه گذاری خارجی داریم که نشاندهنده آمادهسازی فضای استان برای پذیرش سرمایهگذار میباشد.
بهروزی با اشاره به اینکه ما در استان در حوزه تامین مالی مشکل داریم، توضیح داد: ما به دنبال این هستیم تا با روشهای جدیدی مانند تامین منابع از بازار سرمایه و سرمایهگذاران خارجی به شرکتها در تامین مالی کمک کنیم زیرا بانکها منابع محدودی برای تامین مالی دارند.
وی ادامه داد: با توجه به قرابت فرهنگی و اقتصادی با جمهوری تاتارستان تفاهمنامهای را ثبت کردیم تا این کشور هاب اقتصادی ما به کشورهای دیگر باشد.
بهروزی در خصوص موضوع سونگون عنوان کرد: ما قبلا هیچ دسترسی به دادههای مالی مس سونگون نداشتیم در حالیکه این شرکت مسئولیتهای اجتماعی در استان ما داشت. مس سونگون تا سال گذشته هیچ اثر اقتصادی در آذربایجانشرقی نداشت و حتی مدیران استان جرات مطرح کردن این مطالبه را نداشت و برای اولین بار آقای رئیسی در این معدن حاضر شده و تشکیل شرکت مس سونگون را ابلاغ کردند.
وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۱ مس سونگون به مسئولیتهای اجتماعی خود پرداخت و اثر آن در بودجه این بود که بودجه عمرانی استانی در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۸۰۰ میلیارد تومان شد و در اسفند ماه ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه به استان ما آمد.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 200299 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.