رئیس اداره کل سرمایه گذاری بانک توسعه تعاون گفت: بانک توسعه تعاون در بهره مندی از ظرفیت های بازار سرمایه در تامین مالی واحدهای صنعتی پیشتاز است. آذربایجان شرقی به عنوان یک استان نمونه در تقسیم بندی بازدید از استان ها مدنظر بود و هدف از بازدید چنین واحدهایی در سطح کشور، شناسایی و مذاکره با مشتریان برای ارائه خدمات جدید است. با این حال دور از انتظار بود که واحدهای صنعتی شهرک های آذربایجان شرقی به این خوبی رشد کرده باشند ولی بازدیدها منجر شد به این باور برسیم که این استان دست کمی از شهرک های صنعتی بزرگ کشور ندارد؛ بنابراین نیازمند توجه بیشتری است.
وی اذعان داشت: بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک نوپا در مقایسه با بانک های باسابقه در ارایه خدمات به مشتریان بزرگ با محدودیت هایی مواجه است که شانس رقابت را کمتر می کند و با توجه به حجم تورم، ارائه خدمات در برابر نیازهای واحدهای تولیدی محدود می شود؛ اما بهره مندی از ظرفیت های جدید فرصت ارایه خدمات به واحدهای کوچک و متوسط را بیش از سایر بانک ها محیا می کند.
رئیس اداره کل سرمایه گذاری بانک توسعه تعاون با اشاره به اینکه این بانک در حوزه ابزارهای نوین، به منظور تامین مالی واحدها وارد عمل شده است؛ ادامه داد: بانک توسعه تعاون آخرین بانک دولتی بعد از انقلاب اسلامی است که تاسیس شده است و زمانی فعالیت خود را آغاز کرد که محدویت های سرمایه گذاری شدیدی برای شرکت ها اعمال شده بود این امرمنجر شد تا بانک توسعه تعاون نتواند نهاد های مالی مورد نیاز شبکه بانکی ازجمله کارگزاری، تامین سرمایه و.. را تکمیل کند، که این امر عقب ماندن سرمایه این بانک نسبت به بانک های دیگر را در پی داشت اما خوشبختانه هیات مدیره بانک موافقت خود را در خدمات گیری از دیگر نهادها به عنوان شرکای تجاری اعلام کرده است؛ از طرفی با استفاده از ظرفیت کارمندان و مدیران استانی نیاز های قابل توجه مشتریان نمونه از بازار سرمایه تامین می شود. این اقدام در این شرایط نقدینگی که اقتصاد حالت انقباضی در سیاست اقتصاد کلان پیش گرفته است؛ به عنوان ناجی مشتریان است.
نجمی ادامه داد: در شرایط بحران اقتصادی همراهی بانک توسعه تعاون با واحدهای کوچک و متوسط این حس را بین مشتریان ایجاد خواهد کرد که این بانک در شرایط بحرانی در کنار ما بوده به همین دلیل چنین مشتریانی به عنوان مشتریان وفادار خواهند ماند.
وی با اشاره به شیوع پاندمی کرونا در کشور گفت: کرونا یک تهدید برای سرمایه گذاران بود که به فرصت تبدیل شد، اداره سرمایه گذاری بانک توسعه تعاون نیز از این تهدید به عنوان فرصت بهره برد و با کنترل بخشی از ترازنامه و چالش نقدینگی به عنوان یک فرصت نهایت استفاده را برد تا شعب این ابزار را بشناسند و سرمایه گذاران بزرگ را جذب کنند که استان ها نسبت به ظرفیت های خود می تواند از ابزارهای دیگر بانک هم استفاده کنند.
رئیس اداره کل سرمایه گذاری بانک توسعه تعاون با اشاره به بازدید از ۱۲ شرکت و واحد صنعتی متوسط مستقر در شهرک های صنعتی آذربایجان شرقی گفت: از این شرکت هایی که بازدید به عمل آمده اکثرا ظرفیت استفاده از ابزار تامین مالی جمعی بانک توسعه را دارند که یک تحول بزرگی در تامین مالی از بازار سرمایه خواهد بود و در برندیگ شرکت ها کمک بسزایی خواهد کرد، بانک توسعه تعاون نیز باید از فرصت ها در این وضعیت نامناسب چالش نظام بانکی نهایت استفاده را ببرد. نباید به ابزار تامین مالی جمعی صرفا به عنوان محصول اعتباری توجه شود بلکه مشتری نیز ارزش این همیاری بانک را درک کند و بانک را در شرایط بد اقتصادی حمایت کند.محمدرضا قربانی؛ عضو هیئت مدیره شرکت واسپاری بانک توسعه تعاون نیز در این خصوص گفت: بانک توسعه تعاون دو هدف در زنجیره ارزشی بانک دارد، یک خدمت به جامعه هدف که شامل ذی نفعان بانک مانند کارمندان و اعضای وزارتخانه می شود و سبد کالای ملی در اختیار آن ها قرار می دهد و می توانند از تسهیلات بانکی با حداقل مدارک استفاده کنند. دومی اینکه ، بانک می تواند توسعه فروش برای خیلی از شرکت ها به صورت واقعی ایجاد کند در این راستا یکی از برنامه های بانک این است که پلتفرم جامعی را با همکاری شرکت سمات طراحی کرده و امکان فروش محصولات را با ارائه تسهیلات به افراد جامعه فراهم کند که این پلتفرم تا سه ماه آینده در قالب وب سرویس و اپیلیکیشن مورد استفاده قرار می گیرد.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 198644 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.