بهمن نقیپور اظهار کرد: به جز بیمارستان امام رضا (ع) که حدود بیست سال قدمت دارد بقیه بیمارستان های عمرشان ۵۰ یا ۶۰ سال است که این مسئله خود مرجع بحران در شرایط بحرانی است.
نقیپور در خصوص صدور مجوز ماده ۲۳ در خصوص تجمیع و جایگزینی بیمارستانها و ماده ۵۶ برای بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی و تجهیز مرکز جامع سرطان گفت: اقدامات و حمایتهای لازم از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این موارد نیز انجام پذیرد.
مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز ، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت: تا زمانیکه این سیستم در مراکز راه اندازی نشود مشکلات دارویی و درمان و … تقریبا لاینحل خواهد بود.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 117185 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.