شهردار کلانشهر تبریز گفت: سال آینده چهار هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی برای مترو پیشبینی کردیم که این رقم غیر از فاینانس است، مردم هفت سال است در ایستگاه قرهآغاج گرفتار هستند که طبق روزشمار، اواخر شهریور سال آینده این ایستگاه به بهرهبرداری میرسد.
وی در این گزارش با ارائه تصاویری از اهم اقدامات صورت گرفته در سالجاری در خصوص رفع نواقص فاز ۳ خط ۱، روز شمار برای یک خط مترو فاز ۳، ترمیم محل سانحه و اصلاح خط، فعالسازی عملیات نصب تجهیزات ویژه و ناویژه باقیمانده، تکمیل و افتتاح ایستگاههای ۱۴ و ۱۵ فاز ۳، بهره برداری اولیه از پروژهی لاله، برگزاری جلسات مکاتبات با مجموعههای دانش بنیان کشور جهت تکمیل سیگنالینگ خط ۱ با بهره گیری از دانش بومی ارائه شد.
وی در ادامه به پیگیری رفع مسائل حقوقی و قراردادی پروژهها، ترخیص قطعات و تجهیزات ۱۲ رام قطار به ارزش ۴۰ میلیون یورو و تحویل به ابریکو جهت ساخت قطارهای تولید داخل از محل ماده ۶۲ و تعویض خازن آسیب دیده قطار ۱۰۵ توسط شرکت چینی علیرغم اتمام دوره گارانتی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال پرداخت.
وحیدکیا گفت: پروژه مترو و قطار شهری با بقیه کار ها متفاوت است و اکنون نزدیک به ۲۰ سال است که این پروژه در شهر کار می شود. تاکنون ۴۵۳۴ میلیارد تومان برای خط یک هزینه شده است. حادثهای که در سال ۹۹ اتفاق افتاده بود سعی کردیم سریعا اصلاح شود، برای سیگنالینگ مترو تبریز ۲۴ میلیون یورو تاکنون هزینه شده است، ترکیدگی خازن که در تابستان اتفاق افتاده بود را تعویض کردیم و Fac قطار های cbu را تعیین تکلیف کردیم.
سپس “روح اله رشیدی” گفت: از زمان شورای چهارم فاینانس خط دو مطرح است، اکنون نیاز است توضیح داده شود که این فاینانس در چه شرایطی است؟ با توجه به وضعیت ارزی آیا در برنامه ریزی های خود وارد کرده اید؟ چالش ایستگاه ۷ و ۱۲ مطرح شده بود، نتیجه آن ها چه شد؟ سیستم lps و سیگنالینگ خط یک با توجه به ارائه شما بیش از ۹۰ درصد است؟ در رابطه با نیروی انسانی باید توجه داشت که این جا یک مکان حساس است و نیاز است تدبیر و شفاف سازی شود و در رابطه با فاز سوم توقع داریم که آقای شهردار مجوز رسمی بهره برداری به مجموعه بدهند.
در ادامه وحیدکیا به سوالات اعضای شورای شهر پاسخ داد: در بحث تهویه تا خرداد سال آینده تکمیل خواهد شد، در خصوص سرویس های بهداشتی مشکلاتی داشتیم که ایستگاه ۱۱ تا آخر این ماه حل خواهد شد و برای هر ایستگاه یک و نیم میلیارد آب و فاضلاب حق انشعاب میخواهند که رایزنی هایی صورت گرفته است و در حال حل این مشکل هستیم. در هر کیلومتر مترو حداقل ۴۰ نفر نیرو لازم داریم که از این بابت با کمبود نیرو مواجهیم. هر گونه جذب نیرو با ضوابط انجام میگیرد و حتما اطلاع رسانی می کنیم، قراداد پیمانکاران با ما تامین نیرو است. در رابطه با HSE ضوابط و آیین نامه ها را مجاب کردیم و سلامتی افراد برای ما مهم است.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 117711 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.