اجرائی شدن قانون عفاف و حجاب در روزهای اخیر به یک مطالبه جدی تندورها تبدیل شده و با برگزاری تجع و انتشار فراخوان خواستار مبارزه با بیحجابی هستند.
نسیبه پیرایش
اجرائی شدن قانون عفاف و حجاب در روزهای اخیر به یک مطالبه جدی تندورها تبدیل شده و با برگزاری تجع و انتشار فراخوان خواستار مبارزه با بیحجابی هستند.
بعد از تجمعهای موتوری، شعار علیه سران قوا، کفنپوشی و تحصن مقابل ساختمان بهارستان، کار به محکوم کردن علمایی مثل آیتالله جوادیآملی هم رسید. تجمعکنندگان با تجمع مقابل منزل آیتالله جوادیآملی، علما را به سکوت مقابل احکام اسلام محکوم کردند، آن هم درست بعد از تحسین این عالم برجسته توسط رهبر انقلاب. البته ماجرا به اینجا ختم نشد. رفتارهای این گروه خشن به اعتراض و فحاشی به نمایندگانی که معتقد بودند دوگانهسازی از حجاب و بیحجابی کار درستی نیست و اولویتهای مهمتری را برای کشور قائل بودند، هم رسید.
نکته عجیب ماجرا هم این است که تقریباً هیچ نهاد، سازمان و تشکلی مسئولیت برگزاری این تجمعات را برعهده نمیگیرد. ستاد امر به معروف، در اطلاعیهای رسماً اعلام کرده که ستاد نقشی در برگزاری این تجمع نداشته است. از آن طرف، فرماندار تهران هم اعلام کرد که مجوزی برای برگزاری این تجمع صادر نشده است.»
در حالی که ۲۵ بهمن ماه، فراخوان تجمعی مسالمتآمیز مقابل سر در دانشگاه تهران در اعتراض به ادامه پروژه حصر صادر شد که حضور سنگین نیروهای امنیتی و انتظامی به همراه بازداشت جمعی از فراخواندهندگان و حاضران در محل، اصلاً تجمعی شکل نگرفت، اما به نظر میرسد که قرار است برگزاری این تجمعات همچنان ادامه داشته باشد و برخوردی با آن صورت نگیرد.
آذر منصوری، فعال سیاسی و رئیس جبهه اصلاحات در همین رابطه خطاب به وزیر کشور نوشت: «جناب آقای دکتر مؤمنی، وزیر محترم کشور در حمایت از موضع رئیسجمهور مردمی جناب آقای دکتر پزشکیان و در مخالفت با شبهقانون سراپا اشکال موسوم به عفاف و حجاب ما هم میخواهیم تجمع برگزار کنیم. آیا چنین حقی برای ما هم وجود دارد؟» این درخواست پیش از این در حمایت از رفع فیلترینگ و همین موضوع حجاب نیز مطرح شده بود.
اما جواد آرینمنش، فعال سیاسی هم درباره برگزاری این تجمعات غیرقانونی معتقد است: «این تجمعاتی که تحت عنوان دفاع از قانون حجاب و عفاف برگزار میشود، گردانندگانی پشت صحنه دارد که از سوی برخی جناحها و نهادها حمایت میشوند و به این شکل نیست که گروهی از مردم بهطور خودجوش مقابل مجلس جمع شوند تا مطالباتشان را مطرح کنند.
اخیرا یکی از نمایندگان مجلس سخنان مهمی در این زمینه بیان کرده بود. او ادعا میکرد که افرادی پشت صحنه حضور دارند که از تجمعکنندگان حمایتهای مالی میکنند تا آنها جمع شوند و شعار دهند. در خصوص قانون حجاب و عفاف انتقاداتی مطرح شده است؛ از جمله اینکه این قانون موجب ایجاد شکاف اجتماعی میشود و از سوی دولت نیز گفته شده که این قانون قابلیت اجرا ندارد و ایرادات اساسی دارد».
در این میان نبویان عضو ارشد جبهه پایداری هم به جمع مخالفانِ تجمع حجاب پیوسته و مخالفان قانون حجاب را تندرو خوانده است…
او نوشته: «ابعاد برنامه ریزی جریان تندرو برای بحران سازی بر سر مسئله حجاب در کشور:
۱- ایجاد دوقطبی و تشدید لجاجت اجتماعی بر سر حجاب در دستور کار جریانات تندرو قرار گرفته است.
۲- فراخوان تجمع سراسری درباره حجاب تکمیل کننده برنامه دشمن برای ایجاد ناآرامی در کشور است.
۳- کشاندن اعتراض مستقیم به سطح رهبرانقلاب در شبکههای اجتماعی برنامه دیگر این جریان است.
۴- طرف خارجی با استقبال از این دوقطبی درصدد ایجاد یک رخداد امنیتی و به دنبال آن موج جدید برهنگی در کشور است.»
در نهایت که همه این تجمعات یک بازی سیاسی است چون واضحتر و روشنتر است که هیچ کس نه تندروها، نه دولت و نه حتی حکومت قادر به اجرای قوانینی نخواهند بود که زمینه اجرایی آنها از لحاظ عینی و فرهنگی وجود ندارد. مثل قانون منع استفاده از گیرندههای ماهواره که هنوز هم بهعنوان یک قانون وجود دارد اما قابلیت اجرایی ندارد.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 401108 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.