با هدف جلوگیری از محدودیت تولید برق و در کوتاه ترین زمان ممکن، عملیات تعویض بخشی از خط لوله انتقال آب خام مورد نیاز واحدهای نیروگاه نکا انجام شد.
به گزارش امین، معاون تعمیرات و نگهداری شرکت مدیریت تولید برق نکا با اعلام این خبر گفت: با عنایت به ناترازی موجود در شبکه و در راستای پاسخگویی به نیاز مشترکان، عملیات تعویض ۸ متر یکی از دو خط لوله انتقال آب خام از نکا به نیروگاه با حضور بی وقفه گروههای عملیاتی معاونت تعمیرات و امور نظارت بر خدمات و همکاری امور شیمی بخار و معاونت مهندسی و برنامه ریزی شرکت در کوتاهترین زمان ممکن انجام شد.
ابراهیم قلعه سری با اشاره به اهمیت و حساسیت بالای کار انجام شده، افزود: به دلیل محدودیت زمانی و قطر بالای لوله پلی اتیلن و فضای محدود محل حفر شده، عملیات جوشکاری پلی اتیلن با ریسک بالایی همراه بود و احتمال نشتی بعد از جوشکاری وجود داشت، اما با توجه به مهارت بالای همکاران، این کار بدون نقص و در زمان مناسب با موفقیت به سرانجام رسید.
وی گفت: آب خام پس از تصفیه در تصفیه خانه نیروگاه به آب دمین (مصرفی واحدهای بخار) تبدیل شده و برای تولید بخار به بویلر(دیگ بخار) ارسال و بخار داغ تولید شده نیز برای چرخش پره های توربین استفاده میگردد.
ایستگاه تخلیه سوخت نکا در ۲۲ کیلومتری نیروگاه واقع شده و در زمینه انتقال آب خام و سوخت مایع به نیروگاه نقش حیاتی دارد.
منبع خبر «فائزه نصرتی» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 408603 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.