معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور در شهرک صنعتی عباس آباد از کارخانجات آرد ساحل قو، کارخانه تولید نان ناب استیل و واحد تولیدی غذایی کیک و شیرینی لیلی این شهرک صنعتی بازدید کرد و ضمن پایش و نظارت عملکرد این واحدهای تولیدی، موانع و مشکلات این مجموعهها را مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.
به گزارش امین، دکتر شهرام علا با بیان اینکه نان در سفره ایرانی ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: وزارت بهداشت در راستای کاهش کم خونی های ناشی از فقر آهن در اقشار جامعه، علاوه بر اجرای برنامه غنی سازی آردها با آهن و اسیدفولیک و افزایش سهم فیبر، ویتامین و املاح دریافتی مصرف کنندگان، دستورالعمل تولید آرد و نان کامل را ابلاغ کرد. .
گفتنی است؛ در این بازدیدها، مهندس اصفهانی زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه، دکتر پورنگ مدیر شبکه بهداشت عباس آباد و جمعی از کارشناسان دانشگاه های کلان منطقه یک آمایشی سلامت کشور (گیلان، سمنان شاهرود، بابل، گلستان و مازندران) حضور داشتند.
منبع خبر «فائزه نصرتی» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 393277 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.