مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در نشست خبری به مناسبت هفته دولت با بیان اینکه برنامه تولیدی در این شرکت ۱۰۱ درصد محقق شده است، گفت: در میدان آزادگان جنوبی به عنوان یکی از میادین مهم مشترک نفتی توانستهایم ۲۵ درصد به تولید اضافه کنیم.
*خبرنگار خرمشهر معصومه عباسی:
عبدالله عذاری اهوازی در نشست خبری که امروز (۶ شهریور ماه ۱۴۰۲) در اهواز برگزار شد، ضمن گرامی داشت هفته دولت و مقام شامخ شهدا به ویژه شهیدان رجایی و باهنر، اظهار کرد: شعار سال شعار رشد تولید و کاهش تورم است و در جهت رشد تولید شرکت نفت و گاز اروندان ضمن نگهداشت و حفظ تولید تلاش کرده است تا نسبت به رشد تولید اقدامات بسیار موثری را انجام دهد. وی با ارشاره به تولید شرکت های نفتی براساس برنامه ریزی انجام شده در شرکت ملی نفت ایران انجام می شود گفت: براساس این برنامه خوشبختانه نفت و گاز اروندان تنها شرکتی بوده که بیشتر از برنامه مشخص شده تولید داشته و در این زمینه ۱۰۱ درصد از برنامه تولیدی را محقق کرده است.عذاری اهوازی عنوان کرد: در میدان آزادگان جنوبی به عنوان یکی از میادین مهم مشترک نفتی توانستهایم ۲۵ درصد به تولید اضافه کنیم و با جابه جایی خطوط لوله و افزایش بازده چاه های تولیدی توانستیم این مهم را محقق کنیم.
منبع خبر «خبرگزاری امین» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 201112 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.