عملیات لوله گذاری پروژه آبرسانی هچیرود چالوس از یک حلقه چاه و اتصال به خط انتقال به منظور افزایش ظرفیت آبرسانی با اجرای ۲هزار متر لوله گذاری در دست اجراست.
گزارش امین، به بهزاد برارزاده مدیر عامل شرکت آبفا مازندران در گفتگویی با اشاره به نیاز آبی منطقه هچیرود چالوس و ضرورت رفع کمبود آب و افزایش ظرفیت آبرسانی اظهار داشت: عملیات اجرایی ۲ هزار متر لوله گذاری از یک حلقه چاه و اتصال به خط انتقال در دست اجراست که تاکنون ۵۰۰ متر به اتمام رسیده است.
او اعتبار این پروژه را ۲۸ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با اتمام عملیات اجرایی این پروژه ۳۰ لیتر در ثانیه به ظرفیت آبرسانی منطقه هچیرود افزوده می شود و ۴۵۰۰ خانوار از مزایای آن بهره مند خواهند شد.
منبع خبر «فائزه نصرتی» است و پایگاه خبری _تحلیلی امین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 393693 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09141143384 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه خبری _تحلیلی امین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری _تحلیلی امین در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.