مواد لازم:

قارچ: ۱ کیلوگرم
آرد ذرت: به میزان لازم
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱ ق. چای‌خوری
پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
آردسوخاری: نصف پیمانه
پنیر پیتزا: نصف پیمانه

طرز تهیه:

۱. ابتدا قارچ‌ها را تمیز کنید و به آن‌ها نمک بزنید.

۲. قارچ‌ها را در آرد بغلتانید.

۳. تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.

۴. قارچ‌ها را در مایه تخم‌مرغ فرو ببرید

۵. آردسوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط کنید.

۶. قارچ‌ها را در آردسوخاری و پنیر بغلتانید و کمی فشار دهید تا قارچ‌ها آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرند.

۷. مقداری روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

۸. قارچ‌ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ کنید به طوری‌که به خوبی ترد شوند، فقط دقت کنید که نسوزند.